MaterniT21plus & MaterniTGenome

Zašto MaterniT?

U trudnoći, kada rezultati genetskih testova oblikuju budućnost jedne porodice, izbor pouzdane genetske laboratorije za prenatalno testiranje je od neprocenjivog značaja. Iz tog razloga, naš cilj je bio usmeren ka pružanju mogućnosti da se naše buduće potomstvo testira, u naučnom smislu, u najelitnijim svetskim laboratorijama.
I upravo je, iz gore pomenutih razloga, 2015. godine osnovana kompanija Safe Gene Balkan. Time su trudnice u regionu bivših jugoslovenskih republika dobile mogućnost da povere testiranje genetike budućeg potomstva najpriznatijim svetskim stručnjacima.
Profesionalci u oblasti prenatalne genetike, zaposleni u kompaniji Safe Gene Balkan, sagledavajući svoju struku u celini, izabrali su za svog partnera Laboratorijsku Korporaciju Amerike (Labcorp) i njenu članicu centar za molekularnu medicinu Sequenom, San Dijego, Kalifornija.

VAŽNO JE ZNATI!

Naučnici Sequenoma su 2011.te godine svetu podarili prvi klinički validan neinvazivni prenatalni test MaterniT21plus

Iste godine laboratorija Sequenom prisvaja svetski patent P540  i pravo na inteletkualnu svojinu.

Nakon 4 godine rapidnog usavršavanja neinvazivnog prenatalnog testiranja lansirano je i klinički validirano  i najveće blago Sequenoma – MaterniTGenome.

.

MaterniTGenome test, prva i jedina na svetu neinvazivna paralela invazivnih citogenetskih procedura CVS-a, amniocenteze i kordocenteze.
Ovaj test je svet sa nestrpljenjem iščekivao više od 40 godina.

Kako funkcionišemo?

Ekspertski tim kompanije Safe Gene Balkan u Srbiji i centra za molekularnu medicinu Sequenom u Americi posvećen je svakom pacijentu pojedinačno.
O svakoj trudnoći pažljivo brine ceo tim: medicinski genetičari, ekspertni customer service u Americi, medicinski direktor u Srbiji. Istovremeno asistiramo lekarima u regionu bivše Jugoslavije u boljem razumevanju najnaprednijih genetskih testova.

Pogledajte cene MaterniT testova

MaterniTGenome iz ugla licenciranog genetičara u Americi

I ko Vas podržava u svim fazama testiranja?

Msci Ivana Cvetković Dugački sa svojim timom

Ivana Cvetković je naš istaknuti stručnjak iz oblasti biohemije i genetike sa bogatim stručnim znanjem i iskustvom. Pošto je diplomirala na Prirodno matematičkom fakultetu u Beogradu (smer biohemija), postdiplomske studije iz oblasti molekularne biologije nastavlja na Institutu za biološka istraživanja “Siniša Stanković”. Tu stiče i prva znanja iz oblasti molekularno dijagnostičkih postupaka i tehnika manipulacije DNK i magistrira 2000. godine.
Stremeći daljem usavršavanju, svoju naučno-stručnu nadgradnju nastavlja u Londonu na Institutu za preventivnu medicinu Wolfson – uglednoj svetskoj instituciji, gde su se i začele prve metode neinvazivnog prenatalnog testiranja.
Sva stečena stručna znanja, već punih 15 godina primenjuje u unapređivanju prenatalne zaštite u Srbiji i regionu, u kontekstu uvođenja novih neinvazivnih i invazivnih dijagnostičkih testova na prisustvo genetskih abnormalnosti različitog poekla, kao i drugih molekularno dijagnostičkih DNK testova neophodnih u trudnoći ili u dijagnostici svih vrsta genetskih bolesti. 2015. godine postaje član mreže svetskih stručnjaka američkog centra za molekularnu medicinu Sequenom-Labcorp. Njenim angažovanjem, trudnicama i lekarima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj, postaju dostupni najkvalitetniji genetski testovi za blagovremenu proveru zdravlja budućeg potomstva.

Msci Ivana Cvetković Dugački

I NA KRAJU PORUČUJEMO:

BEBE KOJE DOLAZE ZASLUŽUJU NAJBOLJE!!!

NISU SVI NIPT-ovi ISTI!

BESPREKORAN KVALITET ORIGINALNOG
MaterniT Genome i 21plus NIPT-a ODLUČUJE!